Accessibility Tools

Megemlékezés a Vöröskereszt világnapjára a Megyeházán

2011. május 31.
A Magyar Vöröskereszt megalakulásának 130. évfordulója alkalmából ünnepi megemlékezést tartott a Veszprém megyei szervezet. A Megyeháza Szent István termében megrendezett „születésnapon” Kovács Norbert a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke köszöntőjében hangsúlyozta: a vörösiszap katasztrófa kapcsán rendkívül fontos munkát végeztek a megyében a Vöröskereszt kötelékében tevékenykedő önkéntesek, amelyért minden Veszprém megyei polgár nevében köszönetét fejezte ki. A rendezvényen ünnepi beszédet mondott Kerpel Péter, a Vöröskereszt országos vezetőségének tagja és Dobos Ágnes, a megyei szervezet igazgatója is. Dr. Buzási István, a Vöröskereszt megyei elnöke a társadalom egyik fokmérőjének nevezte, hogy milyen szintű közösséget tudnak létrehozni és mennyire képesek segíteni egymást.
Az ünnepi beszédeket követően a Hemo Winner Versenytánc Egyesület, Stefancsik Annamária és Zayzon Csaba, valamint a Veszprém Városi Cigányzenekar műsorát tekinthették meg a jelenlévők, majd Buzási István és Dobos Ágnes átadták az év vöröskeresztes munkájáért járó elismeréseket.

KÉPGALÉRIA                  KITÜNTETETTEK


Összes hír 2009-től 2021-ig

  • 8200 Veszprém, Megyeház tér 1

  • Telefon: (+36 88) 545 000

  • Telefax: (+36 88) 545-012

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Nyitvatartás: H-Cs: 7:30-16:00 P: 7:30-13:30