Accessibility Tools

Elismerések átadása a Védőnők napján

2011. június 10.

A Védőnők Napja alkalmából június 6-án Polgárdy Imre, a Megyei Közgyűlés alelnöke Veszprémben, a Völgyikút Házban adta át Devecser Város Védőnői Kollektívája - Délceg Lászlóné, Csizmadia-Monek Viktória és Hajdu Zsófia - részére a "Veszprém Megye Kiváló Védőnője" elismerő oklevelet, amelyet a megyei védőnői kollektíva nevében Gyarmathyné Doma Gabriella megyei vezető védőnő javaslatára adományozott Lasztovicza Jenő, a Megyei Közgyűlés elnöke.

A Magyar Védőnők Egyesülete (MAVE) megalakulásának 20. éves évfordulója és június 13. a Védőnők Napja alkalmából a Veszprém Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve által megrendezett megyei ünnepségen munkáltatóik jelenlétében a kistérségi "Kiváló Védőnő" elismerések is átadásra kerültek. A rendezvényen a Veszprém megyei nyugdíjas védőnők szervezete is jubileumát ünnepelte, ennek részeként a délelőtt folyamán a MAVE elmúlt 20 évéről tartottak képes vetítést, illetve a védőnői óvodai munka protokolljáról, - különös tekintettel az egészségfejlesztésre - tartott előadást a Balatonfüredi kistérség óvodai munkacsoportja. Az ünnepséget az elismerések átadását követően Kövi Szabolcs fuvola és sípművész zenei előadása zárta.

Összes hír 2009-től 2021-ig

  • 8200 Veszprém, Megyeház tér 1

  • Telefon: (+36 88) 545 000

  • Telefax: (+36 88) 545-012

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Nyitvatartás: H-Cs: 7:30-16:00 P: 7:30-13:30