Accessibility Tools

Intézményvezetői megbízások átadása a Megyei Önkormányzatnál

2011. szeptember 08.
A Veszprém Megyei Önkormányzat fenntartásában működő alábbi oktatási intézményeknél - a Megyei Közgyűlés döntésének értelmében - intézményvezetői kinevezésekre és azok átadására került sor a közelmúltban.
 
Lasztovicza Jenő, a Megyei Közgyűlés elnöke Sümegen a Kisfaludy Sándor Gimnázium, Szakközépiskola, Kollégium és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben Tobakné Bella Máriának 30 éves jubileumi jutalmat adott át a meghosszabbított intézményvezetői megbízásával egyetemben.
A zirci III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben új megbízás átadására került sor Balázsné Györek Zsuzsanna megbízását Kovács Norbert, a Megyei Közgyűlés alelnöke a nevelőtestület előtt adta át.
A tapolcai Járdányi Pál Zeneiskola – Alapfokú Művészetoktatási Intézményben Péni Béla, az eddigi igazgató újraválasztására került sor.
A várpalotai Faller Jenő Szakképző Iskola és Kollégiumban szintén az eddigi vezető, Bőle Károlyné kapott bizalmat. A vezetői megbízását Polgárdy Imrétől, a Megyei Közgyűlés alelnökétől vehette át.

Összes hír 2009-től 2021-ig

  • 8200 Veszprém, Megyeház tér 1

  • Telefon: (+36 88) 545 000

  • Telefax: (+36 88) 545-012

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Nyitvatartás: H-Cs: 7:30-16:00 P: 7:30-13:30