Accessibility Tools

Regionális Szakmai Nap a Megyeházán

2011. szeptember 15.
A Pápakovácsi Idősek Otthonainak Egyesített Szociális és Módszertani Intézménye „Aktualitások” címmel regionális szakmai napot szervezett szeptember 14-én, a Megyeházán.
 
A Közép-dunántúli Regionális Módszertani Intézmény gesztorszervezetének nevében Forsthoffer Erzsébet igazgató asszony nyitotta meg a rendezvényt, majd Kovács Norbert, a Megyei Közgyűlés alelnöke köszöntőjében hangsúlyozta a Megyei Önkormányzat és Módszertani Intézmény közötti szakmai együttműködés jelentőségét.
A regionális módszertant bemutató előadást Forsthoffer Erzsébet igazgató asszony prezentálta, majd Dr. Szivák Péter a Szociális és Gyámhivatal vezetője beszélt a kormányhivatal szerepéről a szociális ellátórendszer működtetésében. A későbbiekben bemutatták a Szociális Ágazati Portált, majd a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatallal történő együttműködés lehetőségeiről hangzott el előadás.
A délután folyamán a fogyatékos ellátást biztosító intézmények jövőbeli helyzetét felvázoló előadásra került sor, végül a konferencia zárásaként a KULCS program mutatkozott be a jelenlévőknek.

Összes hír 2009-től 2021-ig

  • 8200 Veszprém, Megyeház tér 1

  • Telefon: (+36 88) 545 000

  • Telefax: (+36 88) 545-012

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Nyitvatartás: H-Cs: 7:30-16:00 P: 7:30-13:30