Accessibility Tools

Készülékadományozás a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak

2011. október 05.
A vörösiszap-katasztrófa egy éves évfordulója alkalmából rendezett tévékészülék adományozás kapcsán sajtótájékoztatót szervezett a Samsung Magyarország szeptember 30-án, a devecseri Gárdonyi Géza Általános Iskolában.
 
Az ünnepség során Si Ho Jang, a jászfényszarui Samsung-gyár elnöke köszöntötte a jelenlévőket, majd hangsúlyozta: magyarországi gyártóként a Samsung kiemelt felelősséget érez a magyar társadalom iránt, így a vállalat vezetősége a tavalyi iszapömlés bekövetkezte után azonnal meghozta döntését, miszerint a bajba jutott településeket 10 millió forintos készülékadománnyal segíti.
A kárt szenvedett települések polgármestereinek nevében Toldi Tamás, Devecser polgármestere fejezte ki köszönetét az adományokért. Lasztovicza Jenő, a Veszprém megyei közgyűlés elnöke kiemelte a világviszonylatban is példátlan összefogást, melynek köszönhetően az elmúlt évben kárt szenvedettek már új otthonaikban találhatnak helyet a felajánlott adományoknak.
A tájékoztatót kővetően a jelenlévők egy tanórai foglakozás során is megtekinthették, hogyan segítik a felajánlott készülékek az iskola művészeti oktatását.

Összes hír 2009-től 2021-ig

  • 8200 Veszprém, Megyeház tér 1

  • Telefon: (+36 88) 545 000

  • Telefax: (+36 88) 545-012

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Nyitvatartás: H-Cs: 7:30-16:00 P: 7:30-13:30