Accessibility Tools

Kéményseprők újévi köszöntője a megyei önkormányzatnál

2012. január 09.

Boldog és szerencsés újesztendőt kívántak egymásnak hagyományos év eleji köszöntőjükön a kéményseprők és a megyei önkormányzat vezetői. A Megyeházán január 7-én rendezett találkozó során a Veszprém Megyei Kéményseprőipari Konzorcium nevében ifj. Puska Ferenc tolmácsolta a politikusok felé a szakma jókívánságait. Az ügyvezető igazgató hangsúlyozta: a vörösiszap katasztrófa idején és azt követően szaktudásukkal is igyekeztek megóvni a lakosság biztonságát, egészségét, anyagi javait.

A megyei önkormányzat nevében Lasztovicza Jenő, a megyei közgyűlés elnöke köszönte meg a jókívánságokat és a kéményseprők munkáját. Az elmúlt ezer évben sokszor volt már reménytelen helyzetben hazánk, ahonnan mindig az összefogás ereje emelt fel minket. Ennek a tudatnak kell a jövőre vonatkozóan is erőt adnia, bármely nehézséggel kell is szembenéznünk, tette hozzá az elnök, majd a boldog újesztendőre emelték poharukat a megye vezetői és a megjelent kéményseprők.
A találkozó befejezéseként kötetlen beszélgetés során vitattak meg szakmai kérdéseket a jelenlévők.

Összes hír 2009-től 2021-ig

  • 8200 Veszprém, Megyeház tér 1

  • Telefon: (+36 88) 545 000

  • Telefax: (+36 88) 545-012

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Nyitvatartás: H-Cs: 7:30-16:00 P: 7:30-13:30