Accessibility Tools

Projektindító napok gimnáziumokban

2009. október 19.
TÁMOP-3.1.4 Projektindító nap a várpalotai Thuri György Gimnáziumban
 
TÁMOP-3.1.4 Projektindító nap a sümegi Kisfaludy Sándor Gimnáziumban
 

TÁMOP-3.1.4 Projektindító nap a várpalotai Thuri György Gimnáziumban
 
A projektindító nap célja, hogy a pályázati innováció céljait és eszközrendszerét, a projekt szakmai tevékenységeit áttekintő, tudatosító szakmai nappá váljon a pedagógustestület egésze számára. A projektindító napon Kovács Imréné az intézmény vezetője üdvözölte a meghívottakat, majd Galambos Szilvia tanácsnok, a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének tagja mondott köszöntőt. Kiemelte, hogy e projekt keretében a Thuri György Gimnázium mellett további négy intézményben kezdődhetett meg a kompetencia alapú oktatás elterjesztése szeptembertől. Az intézmény pedagógusai számára Molnár Lajos komplex intézményi szaktanácsadó és Sipos Imre középiskolai igazgató tartott előadást a fejlesztés során megvalósuló szerepekről és felelősségről. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

TÁMOP-3.1.4 Projektindító nap a sümegi Kisfaludy Sándor Gimnáziumban

 
A projektindító napon Tobakné Bella Mária az intézmény vezetője üdvözölte a jelenlevőket, majd Dr. Rédei Zsolt a település polgármestere mondott köszöntőt. Beszédében kiemelte a gimnázium fejlesztésének fontosságát. Örömét fejezte ki amiatt, hogy e kis településen ilyen nagymértékű fejlesztés fog megvalósulni, ami erősíti a gimnázium szerepét a térségben. A tantestület részére Sipos Imre a székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium igazgatója tartott előadást, bemutatva a pedagógusokra háruló feladatokat és azok megoldásait. A projektindító nap célja, hogy a program kezdetétől a pedagógusközösség egésze tisztában legyen a fejlesztés céljaival, irányaival, a tervezett tevékenységekkel, a vezetői elkötelezettséggel. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Összes hír 2009-től 2021-ig

  • 8200 Veszprém, Megyeház tér 1

  • Telefon: (+36 88) 545 000

  • Telefax: (+36 88) 545-012

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Nyitvatartás: H-Cs: 7:30-16:00 P: 7:30-13:30