Accessibility Tools

Az egészségre építve!

2019. október 05.

Kerékpáros kiegészítőket kaptak a szentkirályszabadjai iskolások a Veszprém Megyei Önkormányzattól

 Kerékpáros sisakokat, kesztyűket valamint küllőprizmákat adott át a Veszprém Megyei Önkormányzat nevében a szentkirályszabadjai általános iskolában Polgárdy Imre a megyegyűlés elnöke.
A hivatal munkatársai Veszprémből, a Megyeházáról indulva kerekeztek ki a szomszédos településre a többi között azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet a mindennapos munkába járás alternatív megoldásaira valamint a kijelölt kerékpárutak szabályos használatára. A falu határában lévő jelzőlámpás kereszteződésnél a helyi iskolásokkal és a település polgármesterével közösen keltek át a forgalmas főúton, majd onnan együtt gurultak tovább a Szent István Király Általános Iskolához.
Az intézmény udvarán a gyerekek kerékpáros ügyességi bemutatót is tartottak a vendégeknek.
A Veszprém Megyei Önkormányzat korábban 10 millió forint pályázati összeget nyert egészségfejlesztési cselekvési programok megvalósítására a TÁMOP keretében. Az egészségre építve! címet viselő projekt öt éves fenntartási időszaka most zárult le, a kerékpáros programot ennek kapcsán rendezték.

bringa1  bringa2  bringa3

bringa5  bringa4  bringa6

 

Összes hír 2009-től 2021-ig

  • 8200 Veszprém, Megyeház tér 1

  • Telefon: (+36 88) 545 000

  • Telefax: (+36 88) 545-012

  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Nyitvatartás: H-Cs: 7:30-16:00 P: 7:30-13:30