Accessibility Tools

Skip to main content

Kéményseprő szerencsében gazdag új évet!

2009. január 04
Jobb és sikeresebb esztendőt kívántak a kéményseprők Veszprém megyének, a közgyűlés, az önkormányzat vezetőinek a január 2-i találkozón, a Megyeházán. Lasztovicza Jenő, a megyei közgyűlés elnöke az intézmények, a kistelepülések további támogatásáról beszélt.
- Az idei esztendő nagy kihívást jelent mindenki számára. Reméljük, hogy munkánkat minden nehézség ellenére továbbra is a lakosság igényeihez alkalmazkodva tudjuk végezni - tekintett az idei év elé ifj. Puska Ferenc, a balatonfüredi Kürtő Tüzeléstechnikai Bt. ügyvezetője, kéményseprő mester, aki kollégáival: id. Puska Ferenccel és Zádori Péterrel együtt kéményseprő szerencsében a gazdag, boldog, új esztendőt kívánt.
Lasztovicza Jenő elnök bízik a kéményseprők jókívánságaiban. Mint mondta a kemény, kitartó munka mellett az élethez bizony szerencse is kell, hogy a megyei önkormányzat a tavalyi évhez hasonlóan zökkenőmentesen végezze munkáját. Eredménynek könyvelte el, hogy tavaly működési hitelfelvétel nélkül sikerült finanszírozni a közel ötven intézményt, és jutott pénz fejlesztésekre, beruházásokra és a kistelepüléseknek is.
- A világ, így Magyarország számára is kedvezőtlen feltételekkel indult az új év, de Veszprém megye vezetése bízik a tavalyihoz hasonló eredményekben.

Összes hír 2009-től napjainkig