Accessibility Tools

Skip to main content

Tavaszváró Kiállítás a Megyeházán

2011. február 23
Hagyomány már, hogy a III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény tanulói kiállítják legújabb alkotásaikat. Így történt ez ebben az esztendőben is. A Megyeháza Szent István termének előcsarnokában berendezett kiállítás címe a „Tavaszvárás” volt. A gimnázium nevében Tárkányi Tibor igazgató úr köszöntötte a résztvevőket. Elmondta, hogy mindig büszkeséggel tölti el, hogy milyen kiváló tehetségű diákjai vannak az iskolának.  A köszöntés után Ihász Irén tanárnő zongorajátékával kedveskedett a közönségnek. Saját versét szavalta el, amely a tavaszvárásról született.
 
A kiállítást Galambos Szilvia, a Veszprém Megyei Közgyűlés Humán Erőforrás Bizottságának elnöke nyitotta meg. Jó érzéssel nyugtázta, hogy akár itt a megyeházán, akár a Balaton Plázában rendezett kiállításokon, milyen büszkék lehetünk intézményünk művészeti nevelőmunkájára. Napjainkban különösen fontos, hogy az elszemélytelenedő, rohanó világunkban megálljunk és gyönyörködjünk a szépben. Ezek a képek valóban gyönyörködni valóak.
Szeifert György, szakoktatás vezető által rendezett kiállítás-megnyitó Németh Anna zongorajátékával fejeződött be. A kiállításon az alábbi tanulók alkotásai tekinthetők meg az elkövetkező hónap folyamán: Kardos Tamás, Vipler Nikolett, Kostyik Dominika, Sztankovics Mariann, Somogyi Laura, Tóth Henrietta, Molnár Zoltán, Somogyi Laura, Miareczky Gréta, Magyarosi Kati, Döme Zsófia, Teszári Enikő, Melkovics Dorina, Horváth Renáta, Kaszás Eszter, Gróf Kitti, Mészáros Eszter, Vígh Bence.

Összes hír 2009-től napjainkig