Accessibility Tools

Skip to main content

Közös ügyünk - játék sport, egészség!

2011. május 31
Jól sikerült országos diákolimpiai döntőnek biztosított méltó helyszínt Zánka a Gyermek és Ifjúsági Centrumban május 26-án.
 
A 900 versenyzőt üdvözölte Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára, Rózsa Norbert olimpiai bajnok úszó, Szoboszlai Csaba a Fogyatékosok diák és szabadidősport Szövetség elnöke, valamint Bogó Ágnes a Centrum ügyvezető igazgatója.
Kovács Norbert a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke, köszöntő beszédében hangsúlyozta a sport közösség teremtő erejét és felhívta a figyelmet, a sport szerepére a mindennapokban, a kultúrában, egészségvédelemben, a szabadidő hasznos eltöltésében és a képességfejlesztésben. Hozzátette: Veszprém megye tizenegy sportágban adott olimpiai bajnokot Magyarországnak.
A sportolók atlétikában és kispályás labdarúgásban mérték össze erejüket. Atlétikában a II-III-IV. korcsoport(10-16 évesek), kispályás labdarúgásban III-IV. korcsoportok (10-14 évesek) vetélkedtek.
A Veszprém Megyei Önkormányzat fenntartásában működő iskolák eredményesen szerepeltek. A helyezések az alábbi linkre kattintva tekinthetők meg.


Összes hír 2009-től napjainkig