Accessibility Tools

Skip to main content

Belügyminiszteri látogatás a Megyeházán

2011. július 14
A kolontári és devecseri szemlét megelőzően csütörtökön délelőtt hivatalában fogadta Pintér Sándor belügyminisztert Dr. Kovács Zoltán kormánymegbízott és Lasztovicza Jenő a Veszprém Megyei Közgyűlés elnöke.
A belügyminisztert elkísérte Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, Bakondi György, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója, de a találkozón jelen volt Kontrát Károly államtitkár, Ékes József országgyűlési képviselő, Kovács Norbert a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke, a megyei rendőr-főkapitány valamint a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság nemrég kinevezett új vezetője is.
Pintér Sándor főként a megyét érintő aktuális kérdésekről valamint a vörösiszap-katasztrófa valamint az újjáépítést követő helyzetről, lakossági visszajelzésekről érdeklődött a Megyei Közgyűlés elnökénél, majd a kormánymegbízottnál.
Pintér Sándor és kísérete a találkozót követően indult Kolontárra, majd Devecserbe, hogy a helyszínen tájékozódjon a bontási munkálatokról és megtekintse az újonnan épült lakóparkokat a két településen.
 

Összes hír 2009-től napjainkig