Accessibility Tools

Skip to main content

A Veszprém megyei csapat győzelme a Kovászna megyei kézilabda tornán

2011. augusztus 03
Alig egy napot töltöttek a tapolcai kézilabdás lányok Kovászna megyében, Antal Lászlóné Edit edzőnő irányításával máris győzelemmel nyitották szereplésüket a testvérmegyék együttműködésében megvalósuló megmérettetésen. A Veszprém megyei csapat 41-21-re legyőzte a Sepsiszentgyörgyi csapatot.
A 97-98-as születésű ifjú tapolcai sportolók vasárnap késő este érkeztek a megyeszékhelyre, majd a másnapi mérkőzésen már fantasztikus eredményt értek el a szintén erős, Szerző Árpád edző által vezetett helyi csapat ellen.
 
A Veszprém, Maine-et-Loire és Kovászna megyék együttműködésének keretében 4 éve kezdeményezett „sportos” irányvonal keretében eddig a francia, magyar és erdélyi megyék legjobb csapatai a kosárlabda területén mérték össze tudásukat. Az idei évben új sportág került a középpontba, mégpedig a kézilabda.
 
A hét következő napjaiban a tapolcai lányok - akik a diákolimpián elért eredményük révén kerültek kiválasztásra - Kovászna megye kulturális és turisztikai értékeivel ismerkednek, majd szombaton Brassó csapatával fognak megmérkőzni.
 
 
 
 

Összes hír 2009-től napjainkig