Accessibility Tools

Skip to main content

Ironman versenyt teljesített a Veszprém Megyei Önkormányzat csapata

2011. augusztus 17
Immár huszonegyedik alkalommal rendezték meg Nagyatádon a hosszú távú Országos Triatlon Bajnokságot 2011. július 30.-án, melyen egyetlen önkormányzati csapatként a Veszprém Megyei Önkormányzat csapata is részt vett.
 
A versenyen minden eddiginél népesebb mezőny, közel 500 egyéni induló és 200 váltó vágott neki a 3.8km. úszásból, 180km. kerékpározásból és 42km. futásból álló távnak. A nap nagy részében kegyeibe fogadta a versenyzőket az időjárás, de este már esőben teljesítették a futást a résztvevők.
A férfiak mezőnyében hetedik alkalommal diadalmaskodott Major József, míg a nőknél meglepetés győzelem született - Halász Annamária fantasztikus kerékpározással szerezte meg a győzelmet a sokszoros címvédő dr. Harsányi Zsuzsa előtt.
A DI-Li-ZseB fantázianevet viselő Veszprém Megyei Önkormányzati csapat a díjazott váltók között 13:36:24-es idővel 43. helyen ért célba, teljesítve a hosszú távú Országos Triatlon Bajnokságot. Liszi Barbara nagyszerű versenyzéssel 1 óra 39 percen belül teljesítette az úszást, Zsebe Péter 5 óra 50 percen belül kerékpározott, míg Diószeginé Tímár Hajni élete első maratoni futását teljesítve, az időjárási körülményekkel is megküzdve 6 óra alatt ért célba.
 

Összes hír 2009-től napjainkig