Accessibility Tools

Skip to main content

Veszprém megye a nyitrai Agrokomplex regionális kiállításon

2011. augusztus 22
Harmincnyolcadik alkalommal rendezték meg 2011. augusztus 18-21. között a szlovákiai Nyitrán a régió legnagyobb hagyományokkal rendelkező mezőgazdasági és turisztikai kiállítását. A Veszprém Megyei Önkormányzattal hosszú ideje hatékony testvérkapcsolatokat ápoló Nyitra Kerületi Önkormányzat meghívására immár tizedik alkalommal vettek részt a hivatal turisztikai munkatársai a rendezvényen.
 
A lengyel cseh és magyarországi kiállítóknak is helyet biztosító turisztikai pavilonban számos érdeklődő kereste fel a Veszprém megyei standot. A legtöbben termálfürdőkről és wellness lehetőségekről kértek információt. Sok környékbeli magyar ajkú ”vásárlátogató” már visszatérő vendége megyénknek és évről évre újra felkeresik többek között a pápai termálfürdőt, vagy a Balatont.
A Veszprém megye turisztikai vonzerőit bemutató pulton a saját gondozásban megjelentetett kiadványok mellett települési prospektusokat, a Magyar Turizmus Zrt. által megjelentetett balatoni kerékpáros térképet, regionális, valamint szlovák nyelvű országos invitatív kiadványokat találhattak a látogatók.
A kiállításon a megyei önkormányzat képviseletében Balajthy Zsuzsa és Zsebe Péter turisztikai referensek vettek részt.
 

Összes hír 2009-től napjainkig