Accessibility Tools

Skip to main content

Tanévnyitó a Balatonalmádi Magyar - Angol Tannyelvű Gimnáziumban

2011. szeptember 01
Kovács Norbert, a Megyei Közgyűlés alelnöke jelenlétében került sor a Magyar - Angol Tannyelvű Gimnázium tanévnyitó ünnepségére az első tanítási nap reggelén szeptember elsején. A rendezvényen Balatonalmádi város önkormányzatát Kovács Piroska Rózsa aljegyző asszony képviselte.
 
Kovácsné Fodor Veronika igazgató asszony köszöntőjében kiemelte: a megyei és a városi önkormányzat példaértékű összefogása révén lehetőség nyílt a nyári szünet során az iskola és a kollégiumi épület felújítására, valamint új bútorok, hűtőgépek és egyéb eszközök beszerzésére, mintegy 13 millió forint értékben.
Kovács Norbert alelnök üdvözölte a tanévkezdő diákokat, és pedagógusokat. Ezt követően felhívta a fiatalok figyelmét, hogy használják ki azt a nagyszerű lehetőséget, hogy ezen iskola falai között gyarapíthatják tudásukat, illetve, hogy igyekezzenek megóvni azokat a környezetükben lévő értékeket, amelyeket az igen nehéz gazdasági helyzet ellenére a két önkormányzat biztosít számukra. Végül sikeres tanévet kívánt mindenkinek.
Az ünnepséget követően Stiglic Edit kollégiumvezető kalauzolásával az alelnök, igazgató asszony társaságában megtekintette az iskola és a kollégium épületében történt felújításokat.
 

Összes hír 2009-től napjainkig