Accessibility Tools

Skip to main content

Intézményvezetői megbízások átadása a Megyei Önkormányzatnál

2011. szeptember 08
A Veszprém Megyei Önkormányzat fenntartásában működő alábbi oktatási intézményeknél - a Megyei Közgyűlés döntésének értelmében - intézményvezetői kinevezésekre és azok átadására került sor a közelmúltban.
 
Lasztovicza Jenő, a Megyei Közgyűlés elnöke Sümegen a Kisfaludy Sándor Gimnázium, Szakközépiskola, Kollégium és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben Tobakné Bella Máriának 30 éves jubileumi jutalmat adott át a meghosszabbított intézményvezetői megbízásával egyetemben.
A zirci III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben új megbízás átadására került sor Balázsné Györek Zsuzsanna megbízását Kovács Norbert, a Megyei Közgyűlés alelnöke a nevelőtestület előtt adta át.
A tapolcai Járdányi Pál Zeneiskola – Alapfokú Művészetoktatási Intézményben Péni Béla, az eddigi igazgató újraválasztására került sor.
A várpalotai Faller Jenő Szakképző Iskola és Kollégiumban szintén az eddigi vezető, Bőle Károlyné kapott bizalmat. A vezetői megbízását Polgárdy Imrétől, a Megyei Közgyűlés alelnökétől vehette át.

Összes hír 2009-től napjainkig