Accessibility Tools

Skip to main content

Turisztikai marketingszoftver bemutatója a Megyeházán

2011. szeptember 08
A Veszprém Megyei Önkormányzat kezdeményezésére települési polgármesterek, térségi turisztikai szakemberek előtt mutatták be a legújabb technikai lehetőségeket felvonultató ”okos telefonra” fejlesztett alkalmazásukat egy budapesti vállalkozás képviselői szeptember 7-én a Megyeházán. A bemutatót megtekintette Kovács Norbert, a Megyei Közgyűlés alelnöke is. A fórumon Balajthy Zsuzsa turisztikai referens köszöntötte a jelenlévőket, majd Horváth Ernő, az Elnöki kabinet vezetője beszélt a változásokról, melynek köszönhetően a megyei önkormányzatok területfejlesztési feladatai várhatóan erősödni fognak. Ehhez a feladatkörhöz a turizmusmarketing szervesen kapcsolható - tette hozzá.
 
A vállalkozás tervei szerint 2012 tavaszától az ingyenes szoftver magyar német és angol nyelven lesz elérhető és bármely okos telefonra letölthető lesz. Az ország turisztikai vonzerőit tartalmazó adatbázis jelenleg feltöltés alatt áll, melyhez szerződő partnereket keresnek önkormányzatok, turisztikai desztinációs menedzsment szervezetek és turisztikai szolgáltatók személyében.
A prezentáció befejeztével elhangzott: a megyei önkormányzat segíteni fogja a turisztikai vonzerők és szolgáltatások egységes megjelenését és marketingjét az elektronikus platformokon.

Összes hír 2009-től napjainkig