Accessibility Tools

Skip to main content

Rekreációs nap a szociális intézmények dolgozóinak

2011. szeptember 08
Hagyományteremtő szándékkal nagysikerű rekreációs napot tartott dolgozóinak a Veszprém Megyei Önkormányzat Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye a pápai Edvy-malomban szeptember hetedikén. A rendezvény fővédnöke Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, kormánymegbízott volt.
 
A délelőtti program a főzőhelyek elkészítésével, a főzés előkészületeivel kezdődött, de lehetőség volt asztaliteniszezésre, íjászatra, röplabdázásra és egyéb ügyességi játékok kipróbálására is. A vendéglátó Edvy-malom tulajdonosa a szociális intézmények dolgozóit borkóstolóra hívta meg ebéd előtt.
16 bográcsban főztek a csapatok különféle finomságokat, amelyeket a meghívott zsűri – Kovács Norbert a Megyei Közgyűlés alelnöke, Rádi Róbert a pápai önkormányzat kabinetvezetője, Papp Tamás képviselő úr - kóstolás után díjazott is. A főzőverseny díjait az alelnök adta át a csapatok képviselőinek. Ebéd után a telephely intézmények csapatai változatos műsorokkal szórakoztatták egymást.

Összes hír 2009-től napjainkig