Accessibility Tools

Skip to main content

Projektnyitó ünnepség az Eötvös Károly Megyei Könyvtárban

2011. szeptember 14
Az Új Széchenyi terv keretében megjelenő TÁMOP pályázati körben a megyei könyvtár 9.400.000-Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el szakkörök indítására, a tanulók kreatív képességeinek fejlesztésére.
 
A szeptember 12.-én megrendezett, sajtótájékoztatóval egybekötött projektnyitó ünnepségen Kovács Norbert, a Megyei Közgyűlés alelnöke köszöntötte a megjelenteket. Örömét fejezte ki, hogy a megyei önkormányzat intézménye sikeresen pályázott egy Európai Unió által is támogatott forrásra. Napjainkban rendkívül fontos az információkeresés és átadás szerepe, melyhez a megvalósítandó projekt nagy segítséget nyújthat – tette hozzá az alelnök.
A továbbiakban Pálmann Judit igazgató és Csizmadia Júlia projektmenedzser tájékoztató előadására került sor. Elhangzott: a projekt az Európai Szociális Alap (ESZA) társfinanszírozásával valósul meg. A program keretében hat együttműködő intézményben (2 óvoda, 1 általános iskola, 3 gimnázium) nyolc különböző szakkör indul. A foglalkozások 2011. szeptemberétől 2012. júniusáig havi egyszeri bontásban, évente 10-10 alkalommal kerülnek megrendezésre.

Összes hír 2009-től napjainkig