Accessibility Tools

Skip to main content

Regionális Szakmai Nap a Megyeházán

2011. szeptember 15
A Pápakovácsi Idősek Otthonainak Egyesített Szociális és Módszertani Intézménye „Aktualitások” címmel regionális szakmai napot szervezett szeptember 14-én, a Megyeházán.
 
A Közép-dunántúli Regionális Módszertani Intézmény gesztorszervezetének nevében Forsthoffer Erzsébet igazgató asszony nyitotta meg a rendezvényt, majd Kovács Norbert, a Megyei Közgyűlés alelnöke köszöntőjében hangsúlyozta a Megyei Önkormányzat és Módszertani Intézmény közötti szakmai együttműködés jelentőségét.
A regionális módszertant bemutató előadást Forsthoffer Erzsébet igazgató asszony prezentálta, majd Dr. Szivák Péter a Szociális és Gyámhivatal vezetője beszélt a kormányhivatal szerepéről a szociális ellátórendszer működtetésében. A későbbiekben bemutatták a Szociális Ágazati Portált, majd a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatallal történő együttműködés lehetőségeiről hangzott el előadás.
A délután folyamán a fogyatékos ellátást biztosító intézmények jövőbeli helyzetét felvázoló előadásra került sor, végül a konferencia zárásaként a KULCS program mutatkozott be a jelenlévőknek.

Összes hír 2009-től napjainkig