Accessibility Tools

Skip to main content

Balatonfüred a megye legkedveltebb Balaton parti nyaralóhelye

2011. szeptember 19
A Napló Keressük a legkedveltebb nyaralóhelyet! című felmérésének idei díjait vehették át a győztes települések polgármesterei szeptember 16-án, a balatonfüredi Vitorlás étteremben. Lasztovicza Jenő országgyűlési képviselő, a Veszprém Megyei Közgyűlés elnöke, valamint a játékban részt vevő településeket képviselő polgármesterek, alpolgármesterek is jelen voltak az immár 13. alkalommal megrendezett felmérés díjátadóján.
Immár a második alkalommal, ahogy tavaly, úgy az idén is az első helyen végzett Balatonfüred, a felmérés szerint tehát a város Veszprém megye legkedveltebb Balaton parti nyaralóhelye.
Az eredményhirdetés során Balatonfüred városának polgármestere, dr. Bóka István és Hári Lenke alpolgármester vette át a fődíjat, a herendi vázát és az emléktáblát Barták Péter főszerkesztőtől, Kázmér Judittól, a PLT stratégiai ügyvezető igazgatójától, valamint Jávorka Gyulától, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. PR menedzserétől. A Napló olvasóinak szavazatai alapján odaítélt közönségdíjat pedig a játékban egyébként második helyezést elért Alsóörs polgármestere, Hebling Zsolt vihette haza. A verseny harmadik helyezését Tihany érdemelte ki a vendégek körében.

Összes hír 2009-től napjainkig