Accessibility Tools

Skip to main content

"Együtt lenni jó!"

2011. október 07
Rekreációs nap az Idősek Otthonainak Egyesített Szociális és Módszertani Intézményében
 
A napi munka során bizony elfárad az ember. Jólesik néha megpihenni, a munkahelyi feladatokon, problémákon kívül, csak úgy beszélgetni, együtt lenni. Ezt a célt szolgálta a Marcalgergelyi Joó-tónál szervezett rekreációs napunk. A Veszprém Megyei Önkormányzat Idősek Otthonainak Egyesített Szociális és Módszertani Intézményének Pápakovácsi székhelyéről, valamint a négy telephelyről, Devecserből, Külsővatról, Peremartonból, Szőcről érkeztek résztvevők a dolgozók közül szép számmal. A fenntartó Veszprém Megyei Önkormányzat részéről megtisztelte rendezvényünket Polgárdy Imre Alelnök Úr, valamint Papp Tamás Képviselő Úr is.
 
A főzőversenyhez szükséges előkészületek után kisbíró dobolta ki a programok sorát, amelyekből volt bőven! Sajtkóstolás, női foci, horgászverseny, sodrófahajítás, hetes rúgó verseny, kulturális bemutatók, zenés – táncos produkciók vártak ránk ezen a gyönyörű, nyáriasan meleg napon.
A főzőversenyre jelentkezők hamar munkához láttak, hiszen a cél az volt, hogy délre elkészüljön a finom ebéd. A napot bemelegítésként rövid aerobikkal kezdtük. Ezután a játékos vetélkedők párhuzamosan folytak egymás mellett. Volt, aki több területen is kipróbálta magát. Nemsokára finom illatok szálltak a levegőben, jelezvén, hogy elkészült a jó ebéd. Mielőtt nekiláttunk volna, szakértő zsűri kóstolta végig mind a nyolc csapat főztjét, pontozással döntötték el, kié lett a legfinomabb. A győztes szakácsok a Külsővatiak közül kerültek ki. A közösen elfogyasztott étel után játékos vetélkedő következett, ahol a „farmernadrágosok” és a „melegítősök” csapata versengett egymással. Ezután a délelőtt zajlott vetélkedők győzteseinek emléklapot és kis ajándékot adott át Forsthoffer Erzsébet igazgatónő. Majd az egyes intézmények kollektívája különböző produkciókkal szórakoztatta a közönséget.
Nagyszerű napot töltöttünk együtt. Reméljük, az első alkalom egyben hagyományt is teremt, így rendszeresen részünk lehet az élményben, hogy együtt lenni jó!

Összes hír 2009-től napjainkig