Accessibility Tools

Skip to main content

Új burkolatot kapott a Komakút téri rendelőintézet parkolója

2011. november 15

Sajtótájékoztató keretében adta át Lasztovicza Jenő, a megyei közgyűlés elnöke, valamint Porga Gyula, Veszprém polgármestere a megújult Komakút téri parkolót november 15-én, a helyszínen.

A Veszprém Megyei Önkormányzat és Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata év elején állapodott meg arról, hogy a Csolnoky Ferenc Megyei Kórház rendelőintézetének Komakút téri parkolója új burkolatot kap, melynek költségviselése a város és a megye közös, 50-50%-os finanszírozás megosztásával valósul meg, mondta el Porga Gyula polgármester. A hatmillió forintba került kivitelezés lebonyolítása a megyei önkormányzat szakmai felügyelete alatt zajlott. A felújítás során a parkoló tönkrement kátyús aszfaltburkolata a teljes területen, 1000 négyzetméteres felületen téglakő burkolatot kapott, mely a későbbi karbantartási munkákat is nagyban megkönnyíti tette hozzá Lasztovicza Jenő elnök. A téglakő burkolatot a veszprémi székhelyű Barabás Téglakő Kft. gyártotta a beruházáshoz.
Rácz Jenő, a megyei kórház igazgatója köszönetét fejezte ki a két önkormányzatnak a felújításban nyújtott anyagi segítségért.

Összes hír 2009-től napjainkig