Accessibility Tools

Skip to main content

Kovács Norbert, a megyei közgyűlés alelnöke új feladatkörben

2012. január 31

Lasztovicza Jenő, a Veszprém Megyei Közgyűlés elnöke január 31-én, a Megyeháza Egry termében tartott sajtótájékoztató keretében jelentette be a média képviselőinek, hogy Kovács Norbert, a közgyűlés alelnöke 2012. február 1-től a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Nonprofit Zrt. fejlesztési igazgatói feladatait látja el.

A közgyűlés elnöke hangsúlyozta: a megyei kórházban zajló nagyszabású fejlesztésekkel kapcsolatos teendők koordinálása lesz Kovács Norbert feladata.
Mivel az új munkakör ellátása a hatályos jogszabályok értelmében összeférhetetlen az alelnöki pozícióval, ezért az alelnök lemond tisztségéről, de a továbbiakban is a Fidesz KDNP frakció tagjaként önkormányzati képviselő marad a megyei közgyűlésben.
Az alelnök köszönetét fejezte ki a megyei közgyűlésnek, a hivatal vezetőinek és munkatársainak, valamint a megyei önkormányzat fenntartásában működő intézmények vezetőinek és dolgozóinak a közös munkáért, melynek során mindig Veszprém megye érdekében igyekezett tevékenykedni - tette hozzá.
A Veszprém Megyei Közgyűlés nem választ új alelnököt, Kovács Norbert feladatait a jövőben Polgárdy Imre, a megyei közgyűlés társadalmi megbízatású alelnöke látja el.

Összes hír 2009-től napjainkig