Accessibility Tools

Skip to main content

Veszprém megye a Budapesti Nemzetközi Utazás Kiállításon

2012. március 05

Harmincötödik alkalommal rendezték meg március 1-4 között a budapesti Hungexpo vásárközpont területén a Nemzetközi Utazás Kiállítást, ahol 22 ország csaknem 500 kiállítójának ajánlataiból válogathatnak az utazni vágyók. Az esemény kísérőrendezvényeként a Budapest Boat Show-t, a Karaván Szalont, a Bringaexpót, valamint az olimpiai sportágakat bemutató pavilont is felkereshetik a látogatók. A vásár díszvendége Lengyelország, a belföldi díszvendég Debrecen valamint a halasi csipke.

Idén a Veszprém megyei önkormányzat, a közép-dunántúli régió részeként önálló pulttal jelent meg a kiállításon. A közkedvelt reprezentatív megyei kiadványokon túl a 2012.évi szolgáltatói ajánlatokat és SZÉP kártya elfogadóhelyeket tartalmazó prospektussal is várták az érdeklődőket. A régiós standon képviseltette magát a Bakony-Balaton térségi TDM, Pápa városa, Sümeg és térsége, valamint a Veszprém megyei várakat egységesen képviselő szervezet is.
A régió ünnepélyes standmegnyitóján dr. Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter hangsúlyozta, a régió remek adottságokkal rendelkezik, melyet a térség szolgáltatóinak együttműködése tehet értékesíthetővé. L. Simon László, a parlament kulturális és sajtó bizottságának elnöke a rendezvények támogatására kiírt pályázati lehetőségeket emelte ki megnyitó beszédében. A megnyitón részt vett Lasztovicza Jenő, a Veszprém Megyei Közgyűlés Elnöke, valamint Dr. Kovács Zoltán megyei kormánymegbízott is.
A megnyitót követően a közgyűlés elnöke a Balaton régió standján Tapolca, Badacsony és Balatonfüred térségének kiállítóit is felkereste.

Összes hír 2009-től napjainkig