Accessibility Tools

Skip to main content

A XV. Veszprém Megyei Utazás Kiállításról

2012. április 17

2012. április 14-én a Lovassy László Gimnázium sportcsarnokának falai között Lasztovicza Jenő, a Veszprém Megyei Közgyűlés elnöke megnyitotta a XV. Veszprém Megyei Utazás Kiállítást.

A megnyitóban hangsúlyozta, figyeljünk magunkra kapcsolódjunk ki, szakadjunk el kicsit a hétköznapoktól utazások keretében. Fontos az is, hogy megismerjük a világot, más országok kultúráit.
Kiemelte a belföldi kikapcsolódáshoz igénybe vehetjük a nemrégiben bevezetésre került SZÉP kártyát, amellyel vendéglátás, szállás, szabadidős szolgáltatások téríthetőek.
Brányi Mária Veszprém város alpolgármestere beszédében a közelgő olimpiára hívta fel a figyelmet csatlakozva ezzel a kiállítás témájához a sporthoz. A helyszínen a „Veszprém megye az olimpiákon” című kiállítás aratott nagy sikert.
A díszvendég Opatija város képviseletében a Croma Tours igazgatója Tomislav Cordasic köszöntötte a résztvevőket és fejezte ki örömüket, hogy jelen lehetnek a kiállításon.
Idén több külföldi partner volt jelen a korábbi évektől eltérően. Opatija mellett, Ausztria, Ciprus, Málta, Lengyelország valamint Veszprém megye nemzetközi partnereinek: Kovászna és Nyitra megyék standjain informálódhattak a látogatók az utazási lehetőségekről.
Lasztovicza Jenő, a Veszprém Megyei Közgyűlés elnöke oklevelet adott át azoknak a résztvevőknek, akik mindvégig hűek voltak és kiállítóként részt vettek a rendezvényen a kezdetektől az elmúlt 15 évben.
Az oklevelet Veszprém megyei szervezetek, irodák vették át: az Anna Tourist, a Lesencéktől a Balatonig Kistérségi Fejlesztési Társulás, a Lovasi és Társai Tourist, a Regina Tourist, a Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum, illetve Veszprém megye nemzetközi partnere Kovászna Megye.

Összes hír 2009-től napjainkig