Accessibility Tools

Skip to main content

Változás a megyei közgyűlésben

2012. május 04

A Veszprém Megyei Önkormányzat 2012. április 26-i megyegyűlésén napirend előtt egy perces néma felállással emlékeztek meg a holokauszt emléknapjáról a képviselők Orbán Imre a Jobbik képviselőjének kivételével, aki kivonult a teremből.

Új tag tett esküt a FIDESZ-KDNP színeiben a korábbi alelnök, Kovács Norbert képviselői tisztségről történő lemondásának elfogadását követően a Veszprém Megyei Önkormányzat megyegyűlésén. Az új tag személyében Sárvári Csabát, a Veszprém Megyei Vállalkozók és Munkaadók Pártjának elnökét köszönthetjük.
Sárvári Csaba szentbékkállai lakos, 1992. óta sikeres vendéglátóipari vállalkozó. 1996. óta a tapolcai Fidesz-szervezet tagja. 2006-2010 Veszprém megye idegenforgalmáért kiemelt közhasznú alapítvány kurátora, illetve 2010. május 31-től a Magyar Vállalkozók és munkaadók pártja Veszprém megyei szervezetének elnöke.   
A megyegyűlés további részében a közgyűlés egyhangúan elfogadta a hivatal Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítását, valamint jóváhagyta a Veszprém Megyei Önkormányzat Hivatalában nyári és téli igazgatási szünet elrendelését.
A 2011. évi költségvetés végrehajtása és a pénzmaradvány elszámolása is jóváhagyásra került, így az hivatalosan is lezárásra került.
A 2011. évi Veszprém megyei környezetvédelmi program megtárgyalásán jelen voltak az összeállításban résztvevő szakigazgatási szervek is. A program megvalósulásáról szóló beszámolót elfogadta a közgyűlés.

Összes hír 2009-től napjainkig