Accessibility Tools

Skip to main content

Szent György Napok Kovászna megyében

2012. május 08

Az idei évben 21. alkalommal megrendezésre került Szent György Napok rendezvényein ismét megjelenési lehetőséget kapott Veszprém megye, ahol turisztikai kínálatával és Veszprém megyei borokkal, kézműves termékekkel igyekezett a megye értékeit a látogatók számára bemutatni.

A Miénk itt a tér elnevezésű udvarban kaptak helyet Kovászna megye testvérmegyéi és Sepsiszentgyörgy város testvérvárosai, ahol a szórványmagyarság standjai mellett a Háromszéki Turisztikai Egyesület is bemutatkozott új installációjával és a Háromszék két keréken programmal.
A Miénk itt a tér megnyitóján Kovászna Megye Tanácsának elnöke, Tamás Sándor, Antal Árpád András, Sepsiszentgyörgy polgármestere és Dr. Zsigmond Barna Pál, a Magyar Köztársaság csíkszeredai főkonzulja a csíkszeredai főkonzul köszöntötték a jelen lévőket.
A rendezvény 1 hetes volt, amelynek a központi ünnepségeire a hét végén április 27-28-án került sor. A szervezők szerint az eddigi leglátogatottabb és legsikeresebb Szent György Napokat zárták idén.

Összes hír 2009-től napjainkig