Accessibility Tools

Skip to main content

Csopaki művészek bemutatkozása

2016. március 07

A Csopaki Képzőművészeti Egyesület alkotóinak munkáit bemutató kiállítás megnyitóra került sor a Megyeházán.


A művészek munkáit Polgárdy Imre, a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése elnöke méltatta ezen szavakkal: „Mai értéktévesztett, értékvesztett világunkban- azt gondolom – helyes ha kiállunk az igazi értékek, a helyes értékrend mellett.
A Veszprém Megyei Önkormányzat örömmel vesz részt, támogat lehetőségeihez mérten olyan rendezvényeket, mint ez a kiállítás. Megkülönböztetett figyelmet fordítunk azokra az egyesületekre, klubokra, civil szervezetekre, amelyek szerény körülmények között, önerőből működnek és jót akarnak. Mi így próbáljuk népszerűsíteni az értékest, a jót, a szépet.
Talán ez a hely műszakilag nem a legjobb egy képzőművészeti bemutatóra, már ami a fényviszonyokat illeti. Viszont a hely szelleme, hangulata, méltósága talán ellensúlyozza ezt a kis hibát. És ha már a hely szelleméről beszélünk, idézzük ide Kádár Tibor művész úr mondatát: „Fontosnak tartom a jó ízlés megőrzését a közintézményekben”. Örömmel értünk egyet önnel művész úr!”

Köszönjük a kiállító művészek – Denkné Béki Júlia, Dr. Erdélyi Zsuzsa, Grimm József, Héhn Zsuzsa, Huszár Tamás, Kádár Erika, Dr. Preisz Ádám, Végh-Mozgai Heni – alkotásait, hogy mindannyian megismerkedhettünk a művészet e csodás világával.

IMG 5939

IMG 5938

IMG 5940

Összes hír 2009-től napjainkig