Accessibility Tools

Skip to main content

Idős bűnmegelőzési kortárssegítők szakmai konferenciája

2016. október 21

A 2016. október 19-i „Együtt az idősek biztonságáért!”- szakmai konferenciát tartottak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság színháztermében.

 


A kortárssegítő program célja, hogy a részt vevő együttműködő szervezetek áttekintsék az eddigi prevenciós tevékenység tapasztalatát, megbeszéljék a jövőbeli feladatokat, továbbá a jelenlévő, kiemelten idős bűnmegelőzési kortárssegítők új ismeretekkel gazdagodjanak.

 

IMG 7954

A konferencián Polgárdy Imre, a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke köszöntötte a megjelenteket. Beszédében elhangzott, hogy közös összefogással 2011-ben indították el a Veszprém megyei bűnmegelőzési kortárssegítő programot azzal a céllal, hogy minél kevesebb idős személy váljon bűncselekmény áldozatává.

Halász Péter, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság gazdasági igazgatója beszédében felhívta a figyelmet arra, hogy saját személye és vagyona óvásáért mindenki sokat tehet. A köszöntők elhangzása után az elmúlt időszakban kiemelkedő tevékenységet nyújtó kortárssegítők és támogató szervezetek elismerést vehettek át.
A díjakat Polgárdy Imre elnök és Halász Péter gazdasági igazgató adta át.

IMG 7982 IMG 7989

Forrás linkek:
police.hu
Veszprém TV

Összes hír 2009-től napjainkig