Accessibility Tools

Skip to main content

Veszprémi Megyebál jótékonysági adománygyűjtéssel

2017. február 24

Harmadik alkalommal került megrendezésre a veszprémi Megyebál a Megyeháza Szent István termében, mely második alkalommal, a Veszprém Megyei Önkormányzat és a Pannon Lapok Társasága és napilapja, a Napló közös szervezésében valósult meg. A bálon a megye politikai és közéleti személyiségei, a gazdasági élet vezetői vettek részt.

 A rendezvény fővédnöke Kövér László, az Országgyűlés elnöke, a védnök Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, területi közigazgatásért felelős államtitkár volt.

Kövér László levélben üdvözölte a vendégeket, kifejezte örömét, hogy szülővárosa Pápa élhetett a bemutatkozás lehetőségével és kiemelte a rendezvény jótékonysági céljának fontosságát.

Polgárdy Imre a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke köszöntőjében elmondta, büszke arra, hogy díszvendégként, Pápát választották, hiszen ő maga is ott született. Üdvözölte, hogy a bál hagyományos jótékonysági adománygyűjtésének nemes célja ebben az évben testvérmegyénk, a Kovászna megyei Kommandó község leégett iskolájának a megsegítése volt.

Kovászna megye képviseletében, Kovács Ödön megyemenedzser vett részt a bálon, aki megköszönte a példaértékű támogatást, melyet az új iskola felszerelésére fordítanak.

Dr. Áldozó Tamás, polgármester köszönetét fejezte ki a meghívásért. Pápa város, műsorszámaival és látványos kiállításával hozzájárult az estély résztvevőinek színvonalas és tartalmas szórakoztatásához.

A köszöntőket követően Pápa Város Fúvószenekarának koncertjével kezdődött a város bemutatkozása. A díszvacsorához, a pápai Con Spirito Quartett szolgáltatta a szalonzenét, majd a veszprémi Winners Versenytánc Egyesület fiataljai palotással nyitották meg a táncot. Az este folyamán műsort adott még a Vadvirág Néptáncegyüttes, különböző magyar tájegységek táncait felvonultatva és a Pápai Musical Stúdió énekesei.
A Gróf Esterházy Károly Múzeum tárlatán a város történetével, katonai és ipartörténeti múltjával ismerkedhettek meg a bálozók. Az Esterházy-kastély barokk szalonnal és emlékfotózással várta a vendégeket. A hajnalig tartó mulatsághoz a zenét a Rulett Együttes szolgáltatta.

Fotó: papa-ma.hu

megyebal001  megyebal002  megyebal003  megyebal004

Összes hír 2009-től napjainkig