Accessibility Tools

Skip to main content

Termelői kosár

2020. április 28

Online platform a piaci kereslet és kínálat összekapcsolása érdekében

A koronavírus járvány miatt nehéz helyzetbe került a helyi termelők többsége, az agrárszektor piaci lehetőségei beszűkültek. Az Agrárminisztérium a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat bevonásával a „Termelői kosár” elnevezésű online platform elindításával szeretné támogatni a hazai termelők értékesítési lehetőségeit, felhívva egyúttal a fogyasztók figyelmét – jelen körülmények között különösen – a magyar termékek vásárlására, amellyel közvetlenül tudják segíteni a hazai termelőket és élelmiszer-előállítókat.

 

A weboldal a piaci kereslet és kínálat összekapcsolásával lehetőséget nyújt arra, hogy a termelők értékesítési nehézségei csökkenjenek, és a helyi termékek aránya emelkedjen a kiskereskedelemben. A vásárlók termékkategória és földrajzi elhelyezkedés szerint válogathatnak a kínálatából, és közvetlenül vehetik fel a kapcsolatot a termelőkkel. A platform használata teljesen ingyenes, fejlesztése az igényekhez igazodva folyamatos.

A felület a https://www.termeloikosar.hu oldalon már elérhető!

Bízunk benne, hogy a sikeresen létrejött kapcsolatok révén a Veszprém megyei termelők is bővíteni tudják vásárlóik körét.

Támogassuk közösen a magyar gazdaságot, segítsük egymást ebben a nehéz időszakban is!

 

Polgárdy Imre s.k.

a megyei közgyűlés elnöke

Összes hír 2009-től napjainkig