Accessibility Tools

Skip to main content

Közös felelősségünk: Veszprém vármegye

2024. január 11

A Megyeháza Szent István-termében tartotta hagyományos évindító állófogadását a Veszprém Vármegyei Önkormányzat.

2023 az az év volt számunkra, az itteni közösségek számára, amely az európai színpadra segítette ezt a térséget az EKF programnak köszönhetően- kezdte köszöntőjét az ünnepi szónok. Navracsics Tibor azt mondta: 2024, 2025 és 2026 nagy próbája éppen az lesz, hogy meg tudjuk-e tartani ezt a közösséget, ha nem is 116 településsel, de a vármegyei falvakkal és városokkal, Bakonyon innen és túl a hétköznapok szilárdságát és biztonságát megalapozó együttműködés felépítéséig el tudunk-e jutni.

Van egy közös felelősségünk: Veszprém vármegye- hangsúlyozta a közigazgatási és területfejlesztési miniszter. Hozzátette: arra szerződtünk, hogy a legkisebb közösségtől az egész vármegyéig lehetőség szerint minél többen boldoguljanak ebben a térségben. Ezért azt kívánom Önöknek, hogy 2024-ben minden különbség ellenére továbbra is tudjunk együtt dolgozni egy virágzó, biztonságos és szép Veszprém vármegyéért.

Az esemény végén Polgárdy Imre a vármegyei közgyűlés elnöke köszöntötte a vendégeket, majd Navracsics Tiborral közösen emelték poharukat az új év kezdetére.

A fogadáson a Készenléti Rendőrség zenekara működött közre, műsorukban a többi között magyar rendőrfilmek zenéiből válogattak.

Összes hír 2009-től napjainkig